Wil jij starten met fitness in Gorinchem?

'Het is onze missie om passende health & fitness oplossingen aan te bieden die de kwaliteit van het leven verhogen'

Wij geloven er sterk in dat wij een grote bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteit van jouw leven!  Regelmatig bewegen, verantwoord eten en een gezond gewicht, geen of beheersbare fysieke klachten hebben, ontspanning op zijn tijd en sociale contacten hebben dragen hieraan bij. Om jou het plezier, voldoening en geluk hiervan ook te laten ervaren, helpen wij je graag hierbij.

Onze 6 beloften

 1. Sporten zoals jij het wilt
  Omdat iedereen anders is, bieden we in onze sportschool veel verschillende sportmogelijkheden.
   
 2. Wij zoeken altijd de beste oplossing
  Afhankelijk van je wensen, mogelijkheden en budget helpen wij je de best mogelijke oplossing te vinden.
   
 3. Professionele, deskundige instructeurs, fysiotherapeuten en dietisten
  Onze instructeurs, personal trainers, fysiotherapeuten, diëtisten en gewichtsconsulenten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Persoonlijke aandacht, oprechte interesse en communicatie staan bij ons centraal in de sportschool.
   
 4. Gastvrije, plezierige en schone omgeving
  We zijn er voor jou en het is ons plezier om je van dienst te zijn. Gastvrijheid in een ontspannen, hygiënische en respectvolle omgeving, dat is wat we je elke dag zullen bieden.
   
 5. Altijd snel een afspraak
  Je kunt bij ons altijd snel een afspraak maken, hierdoor kun je snel je doelen bereiken of van je pijnklachten af te komen bij een fysiotherapeut.
   
 6. Wij zijn er ook voor ontspanning
  Wij bieden ook mogelijkheden om te ontspannen, zoals onze luxe saunacomplex met relaxruimte, zonnebanken of gewoon een cappuccino met een krantje in de lounge.


Verschillende fitness mogelijkheden

Iedereen is anders, heeft een eigen fitness doelstelling en ook nog een persoonlijke voorkeur van fitnessen. Daarom zijn er verschillende fitness mogelijkheden. We hebben onder andere de best mogelijke kracht- en cardiofitness apparatuur in onze sportschool van het Italiaanse topmerk Technogym voorzien van televisie, internet en vele leuke apps, losse fitness gewichten, plate loaded apparatuur verschillende soorten groepslessen én het Bio Circuit (uniek in Gorinchem!).

Sporten zoals jij het wilt 

Bij Living Well Health & Fitness in Gorinchem stel je zelf je begeleidingspakket samen. Je kunt kiezen uit de verschillende begeleidingsopties zoals ons Succesplan, Personal Training of het Bio Circuit. Deze begeleidingsopties kun je maandelijks aan of uit zetten, zodat je altijd de begeleiding krijgt die je wenst!  Indien gewenst kunnen we ook de hulp van onze fysiotherapeuten en dietisten inschakelen.

Maak het sporten nog aantrekkelijker! 

Voor slechts € 1,80 per week kun je een Extra Optie activeren en dagelijks gebruik maken van:

 • Handdoekenservice
 • Zonnebank
 • Koffie naar keuze 
 • Inovit Fitdrank

 

Gratis kennismaken met fitness bij Living Well Health & Fitness?

Vraag dan een gratis Proefweek fitness aan bij Living Well Health & Fitness!

{album-2-open}

Fitness Gorinchem: Living Well Health & Fitness helpt jou starten met  individueel fitnessgroepsfitnessafvallenBio Circuit​ en Fysiotherapie

Contact

Living Well Gorinchem
Newtonweg 16
4207 HK Gorinchem

0183 61 77 22

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.