10-rittenkaarten bij Living Well

Naast onze reguliere aanbod, hebben wij een aantal speciale activiteiten op ons programma staan. Je hoeft geen lid van Living Well Health & Fitness te zijn, je kunt gewoon meedoen als je een 10-rittenkaart aanschaft.

 

Fitness

Ben je een onregelmatige sporter of wil je slechts af en toe gebruik maken van onze faciliteiten. Onze fitness 10-rittenkaart is dan een uitkomst. Je kunt gebruikmaken van al onze trainingsfaciliteiten, groepslessen en saunavoorzieningen. De fitness 10-rittenkaart is onbeperkt geldig.

  • Fitness 10-rittenkaart: € 92,50
 

Zonnebank

Lekker ontspannen onder de zonnebank, goed voor de broodnodige vitamine D en je krijgt nog een gezond kleurtje ook. Wij hebben twee moderne zonnebanken, een liggende en een staande variant. Beide zijn voorzien van aparte gezichtsbruiners en een body cooler.

  • Los bezoek: € 7,75
  • 10-rittenkaart: € 69,50
 

 

  • * velden zijn verplicht.

Behalve fitnesscentrum en sportschool zijn wij hét adres voor fysiotherapie, manuele therapie en ook specialist op gebied van diëtetiek en gewichtsbeheersing in Gorinchem Oost.

Kies voor fitness bij Living Well Health & Fitness:

...en nog veel meer. Gratis en vrijblijvend een week kennismaken met fitness bij sportschool Living Well Health & Fitness in Gorinchem? Start nu met fitness!
 

 

Fitness Gorinchem: Sportschool Living Well Health & Fitness helpt jou starten met  individueel fitnessgroepsfitnessafvallenBio Circuit  en Fysiotherapie

 

Contact

Living Well Gorinchem
Newtonweg 16
4207 HK Gorinchem

0183 61 77 22

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.