Uniek in Gorinchem: Milon Cirkel

Uniek in Gorinchem en omgeving, de Milon Cirkel! Een uniek trainingsconcept waarmee je meer resultaat haalt dan met gewone toestellen.

Wat houdt de Milon Cirkel in:

  • De toestellen werken volautomatisch via jouw persoonlijke chipkaart
  • Je zit maximaal 4 minuten op eenzelfde toestel
  • De lichtzuil geeft het trainingsritme aan
  • Door de verhoogde excentrische weerstand train je effectiever
  • De Milon-training duurt slechts 35 minuten per keer


Vraag de Gratis proefweek Milon Cirkel aan!

Wil jij de Milon Cirkel als eerste ervaren? Meld je dan aan voor een gratis proefweek! Vul onderstaand formulier in, wij nemen contact met jou op om een afspraak in te plannen.

  • * velden zijn verplicht.

Behalve fitnesscentrum en sportschool zijn wij hét adres voor fysiotherapie, manuele therapie en ook specialist op gebied van diëtetiek en gewichtsbeheersing in Gorinchem Oost.

Kies voor fitness bij Living Well Health & Fitness:

en nog veel meer. Gratis en vrijblijvend een week kennismaken met fitness bij sportschool Living Well Health & Fitness in Gorinchem? Start nu met fitness!

 

Fitness Gorinchem: Sportschool Living Well Health & Fitness helpt jou starten met  individueel fitnessgroepsfitnessafvallenMilon Cirkel en Fysiotherapie. Bij Living Well Health & Fitness fitness je al vanaf € 7,90 per week!

Contact

Living Well Gorinchem
Newtonweg 16
4207 HK Gorinchem

0183 61 77 22

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.