Sportfysiotherapie

Onze sportfysiotherapeut biedt hulp bij alle klachten die gerelateerd zijn aan sport en bewegen. Dit kan zijn bij het revalideren na een sportblessure of operatie, maar mogelijk ook indien u preventief wilt trainen, of voor een specifiek doel. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste inzichten in de trainingsleer. Het belangrijkste doel van de sportfysiotherapeut is om u zo snel mogelijk weer op uw eigen, mogelijk zelfs hogere niveau terug te laten keren in de sport. Daarnaast biedt Living Well Health & Fitness de mogelijkheid om tijdens uw blessure gebruik te maken van de overige faciliteiten zodat u uw conditie en kracht goed op peil kunt houden.

Vele talentvolle sporters en sportverenigingen in de regio maken gebruik van de kwaliteiten van Living Well Fsyiotherapie. Zo is Gert Jan Kortlever als fysiotherapeut verantwoordelijk voor de a-selectie van Kozakken Boys.  

Afspraak maken bij Living Well Health & Fitness!

Tijdens dit consult beantwoordt onze fysiotherapeut uw eerste vragen rondom uw klachten/pijn en adviseert hij de juiste behandelmethode. Vul uw gegevens in en klik op verzenden. Onze fysiotheraut neemt binnen 1 werkdag contact met u op om uw eerste vragen te beantwoorden.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Living Well Gorinchem
Newtonweg 16
4207 HK Gorinchem

0183 61 77 22

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.