Manuele therapie

U kunt bij onze manueel therapeuten bij uitstek terecht voor rugklachten, nek- en hoofdpijnklachten, maar ook overige gewrichtsklachten kunnen worden behandeld. Het doel van de manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds houding en bewegingen te verbeteren.  Een manueel therapeut beschikt over aanvullende technieken om gewrichtsblokkades direct op te heffen. Op deze manier zijn verbeteringen direct al na de behandeling merkbaar. Deze behandelmethoden zijn dan ook bij uitstek geschikt voor snel herstel en resultaat.

Afspraak maken bij Living Well Fysiotherapie!

Tijdens dit consult beantwoordt onze fysiotherapeut uw eerste vragen rondom uw klachten/pijn en adviseert hij de juiste behandelmethode. Vul uw gegevens in en klik op verzenden. Onze fysiotherapeut neemt binnen 1 werkdag contact met u op om uw eerste vragen te beantwoorden.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Living Well Gorinchem
Newtonweg 16
4207 HK Gorinchem

0183 61 77 22

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.