Back to Move

Programma voor Lage Rugklachten 

Heb je lage rugpijn en wil je weten hoe je zo snel mogelijk je rugklachten kunt verhelpen? Dan ben je bij Living Well Fysiotherapie in Gorinchem Oost aan het juiste adres. Met ons Back to Move programma werk je onder begeleiding van een fysiotherapeut aan je herstel en leer je meteen hoe je je klachten onder controle kunt krijgen en houden. 

Aantrekkelijke afspraken met VGZ 

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in a-specifieke lage rugklachten. Mede door onze doelgerichte en succesvolle aanpak hebben wij aantrekkelijke productafspraken met VGZ en al haar labels kunnen maken.

Onze aanpak 

  • Uitgebreide intake 
  • 1 op 1 behandelingen 
  • Specifieke oefengroepen 
  • App met oefeningen en instructievideo's 
  • Online ondersteuning


Gratis trainen 

VGZ aanvullend verzekerden mogen gratis trainen bij Living Well, afhankelijk van het profiel van je rugklacht wordt bepaald of je 5-10 of 20 weken gratis mag trainen.
Op basis van een vragenlijst bepaald de fysiotherapeut dit profiel. 

Vergoeding 

Back to Move wordt vergoed als fysiotherapie vanuit je aanvullende verzekering. Ben je aanvullend verzekerd bij VGZ of bij een van de labels zoals Unive, IZA, IZZ, SVZK,Bewuzt, Zekur, Zorgzaam en UMC Zorgverzekering, dan kun je gebruik maken van deze zeer gunstige regeling. 

Alleen de intake en de individuele behandelingen (1op1) worden gerekend en gaan af van het aantal beschikbare behandelingen in je aanvullende verzekering.
Voor het deelnemen aan de oefengroepen, het gebruik van de app en het onbeperkt gebruik van de faciliteiten van Living Well wordt niets berekend en gaat dan ook niet ten koste van je beschikbare behandelingen. De zorgverzekeraar geeft ons een vergoeding per traject en niet meer per behandeling! 

Ook na je herstel 

Heb je nog vragen of speelt je klacht weer op? Dan kun je altijd weer contact opnemen met je fysiotherapeut. Ook al is je programma afgelopen. We doen er alles aan om je gezond en actief te maken en te houden. 

Heb je rugklachten en wil je meer informatie? 


  • * velden zijn verplicht.

Contact

Living Well Gorinchem
Newtonweg 16
4207 HK Gorinchem

0183 61 77 22

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.