Fysiotherapie in Gorinchem

Bewegen doet u eigenlijk zonder er bij na te denken. Pas wanneer u door uw rug gaat, uw knie verdraait of een stijve nek hebt, merkt u dat uw lichaam iedere dag een hoop te verduren heeft. Een fysiotherapeut is de juiste persoon om u van uw klachten af te helpen... en te houden!

Bij Living Well Fysiotherapie in Gorinchem staat de kwaliteit van de behandelingen hoog in het vaandel. Wij bieden naast reguliere fysiotherapie de specialisaties SportfysiotherapieManuele Therapie en Dry Needling. Op deze manier bent u voor iedere behandeling bij ons aan het juiste adres.”

Uw voordelen:

  • Binnen 24 uur een afspraak met een fysiotherapeut of manueel therapeut.
  • Gespecialiseerd in a-specifieke lage rugklachten.
  • Wij staan 6 dagen per week voor u klaar, ook ’s avonds.
  • Meest uitgebreide fysiotherapie oefen- en trainingsfaciliteiten van Gorinchem.
  • Afspraken met alle zorgverzekeraars.
  • Klanten waarderen onze KNGF Pluspraktijk voor fysiotherapie en manuele therapie met een 9.1


Lage Rugklachten specialist in Gorinchem  
We kunnen met recht zeggen dat onze fysiotherapeuten specialisten zijn in het behandelen van lage rugklachten. Mede door onze doelgerichte en succesvolle aanpak heeft VGZ onze werkwijze bestempeld als ''Zinnige Zorg''. Dit predicaat geldt voor initiatieven die de zorg simpeler en beter maken. 
Lees meer

Direct toegankelijk, ook voor niet - leden!
Onze fysiotherapiepraktijk is voor iedereen direct toegankelijk. Concreet betekent dit dat u geen lid hoeft te zijn van Living Well Health & Fitness, een verwijsbrief van de huisarts niet verplicht is en dat het niet uitmaakt bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent. Dit betekent dat u sneller bij uw fysiotherapeut terecht kunt en dus sneller van uw klachten af bent.
Tijdens uw eerste afspraak voert uw fysiotherapeut een screening uit waarin hij vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Indien dit het geval is zal hij u in deze eerste afspraak uitgebreid uitleg geven over uw klacht en vervolgens samen met u het behandelplan opstellen. Uw fysiotherapeut brengt uw huisarts na ieder behandeltraject op de hoogte.

Actieve oefentherapie
Een belangrijk onderdeel van de behandeling bij Living Well Fysiotherapie is actieve oefentherapie. Wat wil zeggen dat -indien de klacht het toelaat- u middels oefeningen en bewegen uw kracht, stabiliteit en beweeglijkheid vergroot. Op deze manier past het lichaam zich aan om uw klachten op zowel korte als lange termijn te laten verdwijnen. Het is tenslotte niet de bedoeling dat uw klachten later alsnog weer terug komen. Daarom zorgen onze fysiotherapeuten aan het einde van uw behandeltraject dat u goed weet hoe u met uw klachten om moet gaan.

Kwaliteitsgarantie
De praktijk van Living Well Fysiotherapie mag het kwaliteitskeurmerk KNGF PLuspraktijk voeren. Hierdoor horen we bij een select aantal fysiotherapiepraktijken die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitscriteria. Het geeft u een basisgarantie voor kwaliteit van uw behandeling. In onze praktijk wordt dus alles gedaan om u optimale zorg te kunnen leveren.
Daarnaast zijn alle fysiotherapeuten CKR-geregistreerd. Dit houdt in dat zij verplicht zijn hun kennis up to date te houden middels scholing. Hierdoor zijn zij dus altijd op de hoogte van de nieuwste behandelmethoden.

Direct afspraak maken bij fysiotherapie Living Well? 

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Living Well Gorinchem
Newtonweg 16
4207 HK Gorinchem

0183 61 77 22

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.