Dry Needling bij Living Well

Living Well Fysiotherapie is gespecialiseerd in het uitvoeren van doeltreffende Dry Needling behandelingen. Bij veel lichamelijke klachten spelen spierknopen of de zo geheten triggerpoints een rol. Een triggerpoint is een pijnlijke plek / knoop in een spier, die zorgt voor pijn en een verminderde bewegingsmogelijkheid in de spier. Deze knopen kunnen de oorzaak zijn dat jouw spieren niet meer uit zichzelf ontspannen en zo de oorzaak van jouw klachten zijn of juist deze in stand houden.

Wat is Dry Needling

Tijdens de behandeling gaat de fysiotherapeut op zoek naar deze pijnlijke punten en prikt deze aan met een accupunctuur naaldje. De spier zal eerst aanspannen en vervolgens ontspannen. Het effect is dat de spier direct en langdurig ontspant. Dit is een ideale voorwaarde om de rest van de fysiotherapie behandeling tot een succes te maken. Doet het pijn? Nee, sommige mensen ervaren een klein schokje en anderen een licht gevoel van kramp.

Kosten van Dry Needling

Dry Needling valt onder de reguliere fysiotherapie. Als je aanvullend verzekerd bent, dan zijn er voor jou geen kosten aan verbonden

Contact

Living Well Gorinchem
Newtonweg 16
4207 HK Gorinchem

0183 61 77 22

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.