Uniek in Gorinchem: Bio Circuit

Uniek in Gorinchem en omgeving, het Technogym Bio Circuit! Een uniek trainingsconcept waarmee je gegarandeerd meer en sneller resultaat haalt dan met gewone toestellen.Bio Circuit is Veilig, Snel en Effectief:

  •  Effectieve training in 30 minuten
  •  Verbeterde conditie, meer energie
  •  Gewichtsverlies en verbeterde lichaamssamenstelling 
  •  Verhoog uw vitaliteit en levenskwaliteit 
  •  Verminder stress
  • Veilig, snel en effectief


Vraag de Gratis proefles Bio Circuit aan!

Wil jij het Bio Circuit als eerste ervaren? Meld je dan aan voor een gratis proefles! Vul onderstaand formulier in, wij nemen contact met jou op om een afspraak in te plannen.

Behalve fitnesscentrum en sportschool zijn wij hét adres voor fysiotherapie, manuele therapie en ook specialist op gebied van diëtetiek en gewichtsbeheersing in Gorinchem Oost.

Kies voor fitness bij Living Well Health & Fitness:

en nog veel meer. Gratis en vrijblijvend een week kennismaken met fitness bij sportschool Living Well Health & Fitness in Gorinchem? Start nu met fitness!

 

Fitness Gorinchem: Sportschool Living Well Health & Fitness helpt jou starten met  individueel fitnessgroepsfitnessafvallen, Bio Circuit en Fysiotherapie

Contact

Living Well Gorinchem
Newtonweg 16
4207 HK Gorinchem

0183 61 77 22

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.