Bedrijfsfitness Van Oord

Ben jij werkzaam bij Van Oord en heb jij interesse in fitness bij Living Well Gorinchem? Dan hebben wij een mooie deal voor jou!

10% korting op abonnementen
Van Oord-medewerkers krijgen veel voordeel. Zo krijg je 10% korting op abonnementen. Ook is erbij twijfel of Living Well jou kan helpen bij het bereiken van je doelstelling, een mogelijkheid om een proefweek aan te vragen. 

Vergoeding door zorgverzekeraar

Wil je op een verantwoorde wijze gewicht verliezen?? Doe dan als medewerker van Van Oord mee met ons speciale afslankprogramma waarin je onder andere wordt begeleid door een gewichtsconsulent en een sportcoach.. Zo kan je onder andere terecht voor de volgende doelstellingen:

  • Overgewicht
  • Ondervoeding
  • (wedstrijd) Sport
  • Advies over gezonde voeding

 

Vergoeding van de meeste zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering. Wij kunnen vrijblijvend checken wat je zorgverzekeraar vergoedt. Klik en bekijk de vergoedingen.


Interesse? 
Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzend. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

 

Contact

Living Well Gorinchem
Newtonweg 16
4207 HK Gorinchem

0183 61 77 22

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.