Bedrijfsfitness bij Living Well

De kosten van een lidmaatschap worden gereduceerd als gevolg van een fiscaal voordeel dat u uw medewerkers aanbieden kunt. Sinds 1 januari 2011 is de zogeheten werkkostenregeling (WKR) van kracht geworden. Deze nieuwe wetgeving brengt onder meer een versoepeling van de regels rondom bedrijfsfitness met zich mee.
De voorwaarde dat een werkgever maximaal zoveel fitnesscentra mag selecteren als het aantal vestigingen van de werkgever komt in de nieuwe regeling te vervallen. Uw werknemers krijgen hierdoor een vrije keuze waar zij bedrijfsfitness willen doen.

Kostenneutraal

Onder de WKR mag een werkgever tot 1,5% van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. De fitness- abonnementen van uw medewerkers gaan meetellen in deze forfaitaire ruimte van 1,5%. Door de fiscaalvrije abonnementskosten vervolgens uit te ruilen met het brutoloon van de medewerkers, is de regeling voor de werkgever geheel kostenneutraal. Het kost uw organisatie dus geen geld. Na een overgangsregeling van vier jaar moeten in 2015 alle werkgevers over zijn op de WKR.

Uw voordelen:

  • Daling ziekteverzuim
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde
  • Geen bedrijfskosten
  • Gezonde en fitte medewerkers


Interesse?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzend. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Living Well Gorinchem
Newtonweg 16
4207 HK Gorinchem

0183 61 77 22

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.